29 april: Beroepsoriëntatiedag

Ben jij ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die je hebt na je opleiding Criminologie? En wil jij graag weten in welke werkvelden je kan belanden als criminoloog? Of welke beroepen wellicht interessant voor jou zouden kunnen zijn na je studie? Schrijf je dan nu in voor de jaarlijkse Beroeps Oriëntatie Dag die zal plaatsvinden op donderdag 29 april!
Deze middag zal georganiseerd worden in samenwerking met de studieverenigingen Criminologie In Actie (Rotterdam) en Corpus Delicti (Leiden). In verschillende online sessies zullen alumni alles vertellen over hun studietijd, hun huidige beroep en de weg ernaartoe. Er zullen 3 rondes van elk een half uur gaan plaatsvinden. Per ronde heb je de keuze uit 3 groepen sprekers die met zijn tweeën zijn samengevoegd. De alumni zijn werkzaam in zeer diverse sectoren, waardoor het programma veelzijdig zal zijn. Uiteraard zal er ook ruimte bestaan voor het stellen van vragen. Kortom: het is zeker de moeite waard om deze middag bij te wonen!
Check voor meer informatie onze Instagrampagina @beroepsorientatiedag.

Inschrijven kan tot 27 april 23.45uur via deze link: https://platform.eventboost.com/e/beroeps-orientatie-dag-2021/26788?origin=Crime_does_Pay_Amsterdam-Facebook&fbclid=IwAR3pCg7zg-49Dhq9Y0XGnP-RLyArXEdj3yPs2d4rEoFtsA5X2UlDLVO31ac

Hopelijk tot dan!