6 december: Pre-lustrum party: Creepy Christmas

Allerstoutste toppertjes…

Na het overweldigende succes van The 50 Shades of CDP kon een tweede feest natuurlijk niet uitblijven.

De lustrumcommissie heeft haar handen weer ineen geslagen om een memorabele avond te creëren en een afscheidsknaller te geven die CDP nog nooit gezien heeft. Wat zou er gebeuren als al het goede van Kerstmis de strijd aan gaat met het slechtste, het duisterste, het meest kwaadaardige wat Halloween te bieden heeft? Zombie elfjes? Rendierspoken? Bij het CREEPY CHRISTMAS is alles mogelijk!
Kom bij langs en ontdek het voor jezelf: Christmas can get a bit bloody… Dit zal tevens het laatste CDP feestje van 2016 zijn… Brrr, DÁT is pas schrikken.

Misschien lag het al voor de hand maar dit is natuurlijk een verkleedfeest dus haal alles uit de kast & dress up a mess up!

Als je toch bezig bent met een outfit, kan je maar beter gewoon epic gaan toch? Precies. Daarom loven wij een prijs voor beste kostuum uit voor zowel de heren als de dames.
Haal je kaartjes nu voor slechts €5,- ! Dit doe je door €5,- over te maken naar NL03 INGB 0007 2328 68 tnv Crime Does Pay.
Vermeld hierbij duidelijk dat het voor een Creepy Christmas kaartje is! Kaarten zullen hard gaan en op = echt op!
Tijdstip:
Het feest begint om 21.00 uur.
Als je op tijd, voor 23.00 uur, krijg van je van ons 2 muntjes.
Locatie: 
Hotshots, Lange Leidsedwarsstraat 64
ID:
Hou er rekening mee dat dit feest 18+ zal zijn! Wij kunnen helaas geen toegang verschaffen aan personen onder de 18 jaar.
Vergeet daarom vooral je ID niet!
LET OP: dit evenement is (voor alsnog) alleen voor CDP-leden! Omdat wij de vorige keer genoodzaakt waren om veel CDP’ers af te wijzen door de krankzinnige kaartverkoop, hebben wij besloten om de ruimte eerst te vullen met enkel CDP.Mochten we nog plekken overhebben, dan zouden er nog introducees mee kunnen.
Indien dit van toepassing is maken wij dit ruim van tevoren bekend.
Check om up-to-date te blijven de Facebook:
https://www.facebook.com/events/774596186021228/

Hopelijk tot 6 december!
Liefs, de Lustrumcommissie

Creepy Christmas. Be there or be scared.