Stichting Jong geleerd Oud gedaan

Sinds 2014 organiseert Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan colleges voor senioren, gegeven door student-docenten (studenten; tot max. 3 jaar afgestudeerd). Met dit project geven enthousiaste studenten interactieve colleges aan senioren in tehuizen, bibliotheken en buurtcentra.
. De student-docent komt in een reeks van vier keer een uur vertellen over zijn/haar vakgebied en stimuleert de senioren met interessante vraagstukken. Iedereen kan deelnemen, want het motto luidt: ‘Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd’. Ook mensen met dementie nemen deel aan onze colleges. Wanneer zij actief geprikkeld worden, komen vaak de mooiste herinneringen naar boven. Meer informatie over dit project vind je op www.oudgeleerdjonggedaan.nl of mail naar [email protected].