30 juni: LSD met CDP

30 juni vindt het laatste tentamen plaats en jaja.. daarmee begint de zomervakantie! En wat is nou een betere manier om deze in te luiden dan met het vieren van een Laaste School Dag?!

In samenwerking met de activiteiten- en lustrumcommissie hebben wij een middag en avond vol leuke evenementen gepland. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom op het veld tegenover het sportcentrum VU, bij de Uilenstede. Hier zal dan een eiergooiwedstrijd plaatsvinden, gevolgd door een eind-BBQ om 18.00 uur. De afsluiter van deze avond wordt gevormd door de Apalyptische spelen, rond 20.00 uur, waarbij verschillende spellen gecombineerd worden met het drinken van heerlijk(e) biertje(s).
Kosten: 10 euro per persoon. Hierbij inbegrepen zitten de twee spellen en de BBQ, mét twee drankjes. Voor verdere drankgebruik geldt: BYOB.
Aanmelding: meld je aan door te mailen naar [email protected] Geef daarbij aan bij welke onderdelen je aanwezig bent (de eierspelen, de eind BBQ, de Apalyptische spelen). Mocht je vegetarisch/veganistisch/flexitarisch/pescotariër of gewoon een ovo-lacto-vegetariër zijn, geef dat dan ook even aan.
Deadline aanmelding + betaling: 20 juni 23.59 uur. Zorg dat je hiervoor 10 euro over hebt gemaakt naar NL03 INGB 0007 232868 t.n.v. Crime Does Pay.