CDP gaat weer op wintersport!

Vorig jaar is CDP voor het eerst op wintersport geweest en deze traditie willen we graag in stand houden! Was je vorig jaar mee? Dan weet je dat je dit 10-daagse sneeuwfestijn nog een keer mee moet maken. Was je niet mee? Dan heb je ongetwijfeld de fantastische verhalen gehoord en weet je dat je het dit keer niet kunt missen. Ben je een ervaren wintersporter of nog nooit op wintersport geweest? Dat maakt niks uit! Deze reis zal voor ieder type wintersporter genoeg leuks te bieden hebben.

Wil jij met je beste, liefste en leukste CDP vrienden op wintersport? Voor €419,- sjees jij de berg af en sta je ’s middags te swingen tijdens de après-ski! Dit bedrag is inclusief skipas, accommodatie, elke dag onbeperkt bier tussen 16.00 en 17.00 en de allereerste CDP wintersporttrui! Het bedrag is exclusief eventueel skimateriaal of skilessen.

In de avond van vrijdag 31 januari vertrekken we met de bus vanuit Amsterdam richting St. Sorlin d’Arves. Op zondag 9 februari zullen we weer terugkomen in Amsterdam. De precieze vertrek- en aankomsttijden zullen later bekend gemaakt worden (geen zorgen, het vertrek zal ná de laatste tentamens zijn!). Het skigebied bestaat uit maar liefst 310 km en is daarom geschikt voor zowel de beginnende wintersporter als de gevorderde wintersporter. Voor de oplettende lezers onder ons die vorig jaar ook van de partij waren; dit is inderdaad een skigebied dat bijna twee keer zo groot is als het gebied waar we vorig jaar waren. Ook qua accommodatie en après-ski gaan we er zeker op vooruit dit jaar. Kortom: meer skigebied, betere accommodatie, leukere après-ski EN een prachtige trui, allemaal voor dezelfde prijs als vorig jaar!

De inschrijving zal op dezelfde manier verlopen als vorig jaar, dit wordt geregeld door TotallyGroepsreizen. Op donderdag 24 oktober om 15.00u zal er een inschrijflink op deze Facebookpagina online komen waarmee je je direct kan inschrijven voor de skireis. Je zal direct een aanbetaling moeten doen van €100,-. Na je inschrijving heb je nog tot en met 19 december 23.59u de tijd om het resterende bedrag te betalen. Zodra je je hebt ingeschreven en de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Wél is het mogelijk om kosteloos een vervanger te vinden, mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen!

Omdat iedereen zijn eigen inschrijving regelt, kunnen jullie tot 19 december 23.59u op elk moment van de dag inloggen en je inschrijving wijzigen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld ineens ski’s krijgt voor sinterklaas of wanneer je besluit toch geen skilessen nodig te hebben. Wanneer de hele reissom al betaald is, krijg je het verschil van TotallyGroepsreizen terugbetaald. Hiervoor moet je zelf contact met hen opnemen!

LET OP: ER KUNNEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL LEDEN MEE. VOL=VOL! Wees er dus snel bij.
Wij kunnen niet wachten om weer met jullie sneeuw te happen!

Liefs,
de wintersportcommissie