Geplande CDP-activiteiten

De tentamenweek staat voor de deur! Om jullie na alle tentamenstress weer een beetje op te kunnen vrolijken, staan er weer een hoop leuke activiteiten op de planning!

5 juni: Varen met CDP & Borrel

Alle plekjes op de boot zijn inmiddels gevuld, maar gelukkig gaan we ’s avonds ook gewoon borrelen! Een paar uurtjes varen door de Amsterdamse grachten is natuurlijk niet lang genoeg om weer helemaal up to date te zijn over het leven van je mede-CDP’ers, daarom is er op 5 juni ook gewoon een borrel bij Café de Havelaar!
Aangezien het de allerlaatste CDP-borrel van dit collegejaar zal zijn, is er geen ingewikkeld thema, maar willen wij gewoon weer ouderwets gezellig met jullie borrelen!
————————————————————————————————————————-
10 juni: Voetbaltoernooi: Bèta Tournament
Lieve leden,
Dit jaar zijn ACD, Anguilla, CDP, GeoVUsie, Gyrinus natans, MENS, SABA, STORM, Subliem en VCSVU een nieuw initiatief gestart, namelijk het organiseren van een jaarlijks terugkerend toernooi met als eerste een voetbaltoernooi! Het toernooi zal op 10 juni plaatsvinden bij AVV Zeeburgia (makkelijk te bereiken met fiets/ov/auto/scooter). Per vereniging is er plek voor 20 deelnemers waarmee we 2 teams zullen vullen. Er zal op half veld gespeeld worden met teams van 8 spelers en 2 wissels. De inloop van het toernooi zal om 10:00 uur zijn. Tijdens dit toernooi zamelen we ook geld in voor het goede doel: het Prinses Beatrix Spierfonds! Des te meer reden om mee te doen aan dit geweldige toernooi!
De kosten voor deze dag bedragen 10 euro, hiervoor krijg je naast een sportieve dag ook lekkere beats van de dj en zal er een bbq verzorgd worden.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]
VOL = VOL
————————————————————————————————————————-
14-15 juni: Kamperen met CDP
Na twee geslaagde kampeerweekenden willen we de traditie graag in stand houden! Op 14 en 15 juni gaan we daarom weer kamperen met CDP! Ook dit jaar zijn we weer welkom op de boerencamping in Snelrewaard.
Houd jij het vol om de hele nacht door te halen?

Spring jij dit jaar net als Sigrid in de sloot? Niets is te gek tijdens deze activiteit.

Als je deze nacht wilt slapen, zul je wel zelf een tent, matje en slaapzak mee moeten nemen. Vergeet vooral de buitentent niet!!!

Wij zullen zorgen voor eten, drinken en leuke activiteiten. Meer info over de prijs en de precieze tijden volgt later via het Facebook-evenement.
We hebben er al zin in!
————————————————————————————————————————-
Save the date: EindBBQ – 28 juni
Om het collegejaar goed af te sluiten én om het einde van de tentamens te vieren, organiseren we op 28 juni een EindBBQ bij The Basket!
Ook al heb je dan al even vakantie, of kom je net de tentamenzaal uitrollen, zet 28 juni alvast in je agenda om nog één keer samen met al je crimi vriendjes en vriendinnetjes samen te komen voor de zomervakantie begint.
Tot dan!