Komende activiteiten

11 september: We zijn er weer!

De zomervakantie is officieel voorbij, dit betekent dat het ook meteen weer tijd is om te borrelen! Bespreek al je vakantie avonturen onder genot van wat drankjes en biertjes die deze avond maar 2 euro per stuk kosten! We zien jullie graag in café de Havelaar!

 

2 oktober: Party in the USA

Het is weer tijd voor het openingsfeest van CDP! Trek je mooiste outfit aan, kom bijvoorbeeld als cheerleader, American footballer, typisch Amerikaans schoolmeisje, je favo duo Troy en Gabriella of je favo president Trump. Kaartjes zijn 3 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden, scoor ze door geld over te maken o.v.v. je naam. Als je voor 23.00 binnen bent krijg je ook nog twee gratis biertjes! Tot dan in de Hotshots!

 

8-10 november: Liftweekend

We nodigen jullie ook dit jaar weer uit om mee te doen met onze liftwedstrijd! Meedoen doe je in een koppel, het is de bedoeling om zo snel mogelijk op de locatie aan te komen. Deze locatie blijft nog even geheim! Eenmaal veilig aangekomen zullen we in de avond uitgaan en wordt er zaterdag overdag een activiteit georganiseerd. Zondag, op de terugweg, hoef je niet weer te liften. Vervoer wordt dan geregeld. De kosten van dit weekend zullen 70 euro bedragen. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] Vermeld in deze mail je volledige naam, je telefoonnummer en de naam van je liftpartner. Zorg ervoor dat jij en je liftpartner beide een aparte mail sturen! Aanmelden kan tot 1 oktober 23.59