Studiereis april

Liebe liebe Kinder,
De studiereis komt steeds dichterbij!! Zijn we dit jaar gewoontjes gebleven en gaan we gezellig naar Rotterdam? Wie weet?!
De studiereis zal plaatsvinden op donderdag 6 t/m donderdag 13 april.
 Deze onvergetelijke week mag je uiteraard niet missen. De aanmelding start maandag 16 januari om 13:00 uur en je kan je aanmelden tot en met maandag 23 januari.
De eerste tien aanmeldingen zijn verzekerd van een plek en krijgen een presentje. Voor de overige plekken zal indien nodig geloot worden. De kosten zullen €315 bedragen, dit is inclusief hostel, vlucht, activiteiten, busreis naar het vliegveld en openbaar vervoer op plaats van bestemming. Er zal in twee termijnen betaald worden en dit zal elke keer gedaan worden na de 24e zodat we allemaal wat ruimer bij kas zitten.
Tot slot een klein betoogje om de twijfelaars over te halen!
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, drank kost geen moer!! Daarnaast zal de week in het teken staan van lachen, gieren en brullen. Je ontmoet nieuwe mensen waar vriendschappen voor het leven zullen ontstaan. De perfecte kans om je studievrienden beter te leren kennen.
Één van de hoogtepunten zal de mannen- en vrouwenavond worden waar flink zal worden uitgepakt dus maak je borst(en) maar nat. Verder zullen er tal van leuke activiteiten worden georganiseerd waar je van verstelt zult staan! Ben jij degene die tijdens de karaokeavond iedereen van zijn stoel doet vallen? Of gooi jij om de haverklap een strike (seba)? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!!!
Kom op, kom op nou!
Dikke kus,
Angela, Jessie, Rosalie, Yannick en Ruben⁠⁠⁠⁠