Studiereizigers Belgrado opgelet!

Lieve leden,

Als studiereiscommissie knallen wij met dit spetterende bericht het nieuwe jaar in en kondigen wij aan dat de inschrijving voor de studiereis naar Belgrado op woensdag 6 januari geopend zal worden. Vanaf 13.00 uur kunnen jullie je massaal gaan aanmelden. Doe dit zo snel je kan, want niet alleen mogen de eerste 15 personen gegarandeerd mee op reis, daarnaast zal de inschrijving maar tot maandag 11 januari 20.00 uur open zijn! Dus hop gas er op!

Dan wordt het nu tijd voor wat meer praktische zaken. De studiereis zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 7 t/m donderdag 14 april. De kosten voor deze onvergetelijke reis zullen €295,- bedragen. Dit is inclusief vliegtickets, overnachtingen, activiteiten, ontbijt en openbaar vervoer. Overigens kan er in twee termijnen worden betaald. Verder willen we jullie vragen om met je aanmelding de volgende gegevens mee te sturen. Wanneer je dit niet of onvolledig doet, kunnen we jouw inschrijving niet meenemen in de eerste 15 aanmeldingen die zonder loting mee kunnen naar Belgrado. Dit geldt tevens voor aanmeldingen die al vóór 13.00 uur bij ons binnenkomen. Zorg er dus voor dat je aanmelding compleet en op tijd is!

1. Je volledige naam, zoals het op je paspoort/ID vermeld staat
2. Geboortedatum
3. Paspoortnummer/ ID-kaartnummer
4. Telefoonnummer (mobiel)
5. Voeg een kopie van je paspoort of identiteitskaart toe
6. Ook willen we van je weten of je voor €35,- een grote koffer van 23kg erbij wil boeken (de koffer kan je eventueel ook met iemand delen), of voor €15,- een grotere handbagage met de afmetingen 56x45x25cm (LET OP: deze afmetingen zijn ontzettend strikt en wijken af van de gewoonlijke afmetingen. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat het allemaal klopt dan). Je kan natuurlijk ook niets bijboeken, dan mag je alles gratis in 42x32x25cm zien te vervoeren.

Je kan je aanmelding versturen naar [email protected] Spam onze mailbox maar helemaal vol, dat vinden we voor deze keer niet erg!

Dan maken we er met zijn allen weer een super reis van!

Heel veel liefs,
De studiereiscommissie

P.s. Zodra je je hebt opgeven en een bevestiging hebt gekregen dat je mee mag, dien je de al gemaakte kosten, zoals bijv. de vliegtickets, te betalen.

POSTERSTUDIEREIS_KLEINFORMAAT