UniPartners zoekt nieuwe bestuursleden

UniPartners Amsterdam is een academisch adviesbureau dat gerund wordt door studenten. Momenteel zijn wij opzoek naar gemotiveerde studenten die een bestuursjaar bij UniPartners Amsterdam willen doen! Als bestuurder kom je in een landelijk netwerk van totaal twaalf vestigingen terecht. Met het netwerk doe je regelmatig leuke dingen en volg je interessante trainingen en in-house dagen door het hele land bij verschillende bedrijven. Door UniPartners kom je in direct contact met het bedrijfsleven, geef je je CV een boost, bouw je een professioneel en sociaal netwerk op en kom je erachter wat ervoor nodig is om je eigen onderneming te runnen.
De projecten die bij UniPartners Amsterdam worden uitgevoerd acquireren wij zelf. Na de acquisitie zoeken wij een gepaste student consultant om dit project uit te voeren en vervolgens verzorgen wij ook het projectmanagement. Het leuke hieraan is dat niet alleen jij als bestuurder, maar ook de student consultant relevante werkervaring opdoet.
De uitdaging en vraagstukken die bedrijven aan ons uitbesteden, in de vorm van een project, zijn voor een bedrijf interessant als ofwel de gevraagde kennis in mindere mate aanwezig is, ofwel als het uitbesteden leidt tot een wenselijke verlichting van de werkdruk. UniPartners Amsterdam draagt bij aan een geslaagde en innovatieve toekomst voor vele bedrijven en zo zijn wij maatgevend voor hun succes van nu en de toekomst.
Binnen het bestuur heeft ieder bestuurslid een eigen functie. De functies zijn: Voorzitter, Penningmeester, Acquisitie manager, Marketing manager, HR manager, Event manager en Kwaliteitsmanager. Naast je functie specifieke taken houd je je ook bezig met acquisitie en een aantal interne taken zodat alles efficient loopt.
Heb je interesse of vragen, stuur dan snel je CV + motivatie en functie naar mei[email protected]