Vacature Bonger Instituut

Het Bonger Instituut voor Criminologie van de UvA is gevestigd in de binnenstad van Amsterdam en gespecialiseerd in kwantitatief en kwalitatief empirisch onderzoek naar o.a. middelengebruik, drugsmarkten en criminaliteit(sbeleid).
Ter ondersteuning van het team wordt op korte termijn een student-assistent voor 16 uur p.w gevraagd, van 1 februari-1 november 2017, 4 dagdelen per week.

Als student-assistent ondersteun je de onderzoekers bij de verzameling, verwerking, analyse en rapportage van onderzoeksgegevens (survey-data, registratiebestanden, checklists, interviews, etc.). Taken kunnen onder andere bestaan uit het in orde brengen van (online of papieren) vragenlijsten, data-invoer, uitwerken van interviews, omzetten van computeruitdraaien in leesbare tabellen, controle, correctie en opmaak van rapportages en andere secundaire werkzaamheden bij verschillende lopende onderzoeken. Bovendien zorg je voor algemene ondersteuning van het instituut middels het verzorgen van koffie en thee, het notuleren bij vergaderingen, het bijhouden van de website en andere voorkomende administratieve of secretariële taken.
Sollicitatie is mogelijk tot 10 januari 2017.

Ben je minimaal tweedejaars student criminologie en lijkt dit je wat? Stuur dan een mail naar [email protected] voor meer informatie