Vacature: Vrijwilliger bij SurAnt

Ben jij sociaal betrokken en lijkt het je leuk om gezelschapsspelletjes te spelen met TBS-patiënten? Dan is het Soos programma in de TBS kliniek Oostvaarders iets voor jou!

Stichting SurAnt is gevestigd op meerdere locaties en zet zich onder anderen in voor TBS-patiënten tijdens hun verblijf in de TBS kliniek. Als vrijwilliger ben je er ter afwisseling van de contacten die patiënten met elkaar hebben. Dit doe je in de avonduren wanneer de patiënten de gelegenheid krijgen om activiteiten te doen.
Van maandag t/m vrijdag vanaf 19:00 uur tot en met 21:00 uur geven onze vrijwilligers ondersteuning aan de uitvoering van de soos. De soos uren zijn de tijden waarin patiënten van de kliniek verschillende spelletjes kunnen spelen of gesprekken kunnen aanknopen met elkaar en/of met de vrijwilligers.
De soosactiviteiten worden uitgevoerd in de TBS kliniek Oostvaarders te Almere.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Je bent minimaal 18 jaar oud en je kunt een VOG overleggen. Bij deze doelgroep is het heel belangrijk om goed grenzen aan te kunnen geven. Je bent bereid om trainingen te volgen en je kunt op een respectvolle manier omgaan met patiënten. Je houdt je aan de geheimhoudingsplicht en verstrekt nooit persoonlijke gegevens aan derden.

Voordat er gestart wordt met de werkzaamheden krijgt iedere vrijwilliger een starterstraining.

We vragen de vrijwilliger minimaal één avond in de week beschikbaar te zijn. De werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag van 19:00 uur tot en met 21:00 uur.

Meer info? Bekijk de website www.surant.nu of email naar [email protected]