VSPVU & CDP organiseren TIE-TANIC

Lieve studentjes,

We zijn inmiddels weer op dat punt aangekomen: tijd voor het gala. Dit jaar, om het nog even gezelliger te maken, is er een samenwerking tussen VSPVU en CDP. Samen hebben wij voor jullie een gala georganiseerd dat zo vet is, dat je er steil van achterover gaat slaan.

Op 18 februari zal dit spektakel gaan plaatsvinden. Het thema van het gala is dit jaar Tie-Tanic. Denk hierbij aan drank, denk aan een boot, denk aan chiquer dan chiquest, denk aan goede muziek en denk er vooral aan dat wij ONBEPERKT ALCOHOL voor jullie hebben geregeld.

Kaartjes voor het übervette feest zijn voor onze lieve leden €25. Wil je nou shinen met een date aan je arm, of misschien wel drie want go big or go home, dan kan je lieve schat, als hij of zij geen lid is, voor €30 ook meegenieten.

Vanaf 22:30 kan je bij Pier 14 de Ruyterkade, achter het centraal station, opstappen op het kleine formaatje cruiseschip dat wij voor jullie hebben geregeld. De boot vertrekt om 23:00 stipt, dus kom op tijd of neem je zwembroek mee!

Wat je in ieder geval niet moet vergeten is je legitimatie, want niet meegenomen = niet drinken.

CDP leden kunnen een kaartje kopen door het bedrag (€25 + eventuele intro’s) + vermelding van je naam over te maken naar NL03INGB0007232868.

VSPVU leden kunnen vanaf 1 februari iedere pauze tussen 13.00 en 13.45 een kaartje kopen in de VSPVU-kamer (TR-K2E-25). Of vanaf nu online via http://student-tickets.nl/event/12995

Niet onbelangrijk: er gaan 200 kaarten in de verkoop dus OP = OP! Wil je dit spektakel niet missen, zorg dan dat je je kaartje zo snel mogelijk koopt!