Vacature Schoolstudent Studytree

Lijkt het je leuk om op een basisschool te werken met kinderen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Word assistent van een leerkracht!

Over de functie
Als schoolstudent ondersteun je de leerkracht bij de les, waarbij het accent ligt op leerlingbegeleiding. Je gaat bijvoorbeeld met één leerling of een klein groepje aan de slag, om een achterstand in te lopen of juist wat extra uitdaging te bieden. Ook kan het zijn dat je gevraagd wordt om een quiz voor te bereiden of filmpjes op te zoeken ter ondersteuning van de les. Soms word je ook ingezet voor kleine klusjes, zoals even iets kopiëren.

Wie wij zoeken
Essentieel voor deze functie is dat je het leuk vindt om met kinderen bezig te zijn. Je werkt onder toezicht en aansturing van een ervaren leerkracht, waardoor ervaring op een basisschool of een onderwijsgerelateerde studie geen vereiste is. Wat wij wel belangrijk vinden is enthousiasme, een pro-actieve houding en een open karakter.

Wij bieden:
Een inhoudelijke/maatschappelijk relevante bijbaan.
Flexibele werktijden, je kan per project beslissen of je interesse hebt.
Een goed salaris
Ondersteuning om je vaardigheden te verbeteren.

Wij vragen:
Inzet en enthousiasme.
Woonachtig of studerend in Amsterdam
Minimaal WO of HBO

Iets voor jou? Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en CV naar [email protected] of meld je aan via deze link: https://www.schoolstudent.nl/voor-studenten/ . Heb je meer informatie nodig? Stuur ons een email!