Samenvattingen

Samenvatting kopen
CDP zorgt voor samenvattingen van bijna alle vakken. Deze samenvattingen worden verkocht bij de VuBoekhandel. Welke samenvattingen verkocht worden maken we altijd een paar weken voor de tentamens bekend, dikwijls via onze Facebook.

Samenvatting verkopen
Vaak verandert het studiemateriaal, waardoor we vaak op zoek zijn naar nieuwe en/of betere samenvattingen! Maak je altijd een samenvatting voor jezelf, dan is het zonde om daar verder niks mee te doen. Wanneer je je samenvatting naar ons opstuurt kun je daar namelijk geld mee verdienen. Als je een (fatsoenlijke) samenvatting inlevert, ontvang je hiervoor €30,-. Is je samenvatting van uistekende kwaliteit (dan zullen wij beoordelen) dan krijg je wellicht wat meer tot een maximum van €50,-. De ijverige student kan dus een leuk extraatje verdienen!

De samenvatting dient:

  • Maximaal 60 pagina’s te bevatten (in tekengrootte 12)
  • Een samenvatting te zijn van de verplichte literatuur (boek / reader / artikelen e.d.). Hierbij is het geen vereiste dat alle verschillende bronnen zijn samengevat. Zo is het ook voldoende als bijvoorbeeld alleen het boek is samengevat en de extra artikelen niet volledig zijn.
  • Geen samenvatting te zijn van hetgeen op de (werk)colleges is verteld / laten zien. Het gaat dus om een samenvatting van de verplichte literatuur.
  • Minimaal 14 dagen voor de dag van het tentamen naar [email protected] te worden gemaild.
  • Een goed leesbaar geheel te zijn, met duidelijke verwijzingen naar verschillende hoofdstukken / titels e.d.

 

Verder kunnen wij te allen tijde beslissen je samenvatting alsnog niet te kopen. Ook is het mogelijk dat wij – in overleg met de maker van de samenvatting – de samenvatting aanpassen (b.v. combineren met een andere tekst, inkorten etc.). Als wij een samenvatting van jou kopen dan is het niet toegestaan om deze samenvatting gratis dan wel betaald via een andere website of organisatie te verstrekken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het schrijven van een samenvatting voor CDP, stuur dan aan het begin van de periode een mailtje naar [email protected] Wanneer wij eenmaal een schrijver hebben gekozen voor een vak, kunnen wij helaas geen samenvattingen van andere schrijvers meer aannemen.

Geef een antwoord