Contact

Onze bestuurskamer (IN 2A-12) is te vinden op de tweede verdieping van het Initium.  Voor vragen, om je in te schrijven of een praatje te maken zijn wij aanwezig tijdens onze openingstijden en zijn we uiteraard per mail bereikbaar op [email protected].

Bezoekadres:
Bestuurskamer IN-2A12
De Boelelaan 1077
1081 HV Amsterdam

Postadres:
Studievereniging Crime Does Pay
Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Gebouw Initium – kamer 2A12
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

E-mail:
[email protected]

LinkedIn:
https://nl.linkedin.com/in/crime-does-pay

Facebook: 
http://facebook.com/crimedoespayAmsterdam

Vertrouwenspersonen:

Jesper van der Tol: +31 6 37436000

Maureen van den Dungen: +31 6 37347369

Zit je ergens mee of zie je door de bomen het bos niet meer? Last van (studie)stress, een nare ervaring of slaap je gewoon slecht en weegt dat op je? Kom praten met de vertrouwenspersoon! Elk probleem en elke situatie, hoe klein of groot ook, kan besproken worden, zowel voor advies als voor een luisterend oor. Je blijft volledig anoniem naar de rest van de vereniging toe, ook naar het bestuur, en er wordt geen actie ondernomen zonder je daarover te informeren.

Wij willen onze leden een plek geven om hun hart te luchten. Dit kan je dan ook doen bij onze aangewezen vertrouwenspersonen. Dit studiejaar zijn dat Bodine Kroes en Maureen van den Dungen. Je kan hen bereiken door een mail te sturen naar vertrouwenspersooncdp@gmail.com, te bellen, appen of door langs te komen bij de bestuurskamer.