Boekenverkoop

Via de webshop van Crime Does Pay kun je voordelig je studieboeken kopen met korting. Ook kun je bij het tonen van je ledensticker bij de VU Boekhandel korting krijgen op je studieboeken. Bij het aanschaffen van twee of meer Nederlandstalige studieboeken ontvang je 5% korting en bij het aanschaffen van een Engelstalige boek ontvang je 15% korting!

Alle korting en regeltjes op een rij:

5% korting
CDP biedt altijd 5 procent korting aan op Nederlandstalige studieboeken. De korting geldt alleen voor leden van CDP bij het laten zien van je ledenpas en bij gelijktijdige aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandstalige studieboeken.

10% korting
Als studievereniging kan CDP als enige 10 procent korting geven op Nederlandstalige boeken. Let op! Om deze korting te ontvangen moet je een week vóórdat een nieuwe periode begint je boeken reserveren via de website.

15% korting
De meeste korting biedt CDP op alle studieboeken die niet-Nederlandstalig zijn. Op Engelstalige boeken ontvang je namelijk maar liefst 15% korting.  CDP garandeert altijd goedkoper te zijn dan Bol.com!

Geen lid, maar wil je wel boeken met korting?
Je kunt lid worden tijdens het bestellen!

Bestel je voor 16.00 uur op werkdagen dan worden alle boeken die CDP op voorraad heeft de volgende dag nog geleverd!
Verzendkosten slechts 1,95 euro. Betaling via iDEAL.

Vragen over je bestelling? Neem contact op met de VU Boekhandel.

Geef een reactie