Interstedelijke Criminologie Dag (ICD)

De Interstedelijke Criminologie Dag (ICD) is een jaarlijks terugkerend evenement over een actueel criminologisch thema. De ICD wordt georganiseerd door studenten van de studieverenigingen der Criminologie uit Rotterdam, Amsterdam en Leiden. Op de ICD worden studenten criminologie en andere geïnteresseerden op een interactieve manier met kennis verrijkt over het gekozen thema. Het thema van de dag zal vanuit verschillende perspectieven worden benaderd.
Dit jaar zal de ICD op woensdag 24 november 2021 plaatsvinden op de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij kijken hier al heel erg naar uit en zijn dat we het thema van deze ICD met u kunnen delen: Veelzijdig Verkeerd: Ondermijning van de straat tot de natuur.
De dag bestaat uit een openingslezing, drie rondes met verschillende workshops waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven, een slotlezing en een afsluitende borrel. Lunch en koffie en thee zit bij de dag inbegrepen. De kosten voor de dagen bedragen 7,50.
Wil je graag op deze dag aanwezig zijn. Ga dan naar www.icdag.nl. Hier kun je zien welke sprekers er komen en waar ze over zullen gaan vertellen. Ook kun je je hier vanaf 27 oktober aanmelden voor de ICD.